Вучевић се састао са Цвијановић и Додиком у Источном Сарајеву

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jan.2024, 20:37

Вучевић се састао са Цвијановић и Додиком у Источном Сарајеву

Потпредседник Владе Србије и министар одбране Милош Вучевић састао се данас са српским чланом Председништва БиХ Жељком Цвијановић и председником Републике Српске Милорадом Додиком у Административном центру Владе Републике Српске у Источном Сарајеву. Фото: Танјуг/Министарство >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << одбране и Војске Србије На састанку је било речи о актуелним темама у региону, као и о питањима од заједничког интереса, саопштено је из Министарства одбране.
Наглашено је да неговање постојеће сарадње и јачање веза између Србије и Републике Српске остају приоритет и у наредном периоду.
Још једном је истакнут значај мира и стабилности за развој и напредак у годинама које долазе.
Вучевић ће вечерас присуствовати традиционалном божићном пријему који приређује српски члан Председништва БиХ Жељка Цвијановић у Административном центру Владе Републике Српске у Источном Сарајеву.
Vučić: Otvoren razgovor sa Hilom, potvrdili posvećenost miru u regionu


Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучевић се састао са Цвијановић и Додиком у Источном Сарајеву се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.