Ледеј: Имам добар осећај пред утакмицу; Смит: Узбуђен сам због меча са Макабијем

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jan.2024, 17:30

Ледеј: Имам добар осећај пред утакмицу; Смит: Узбуђен сам због меча са Макабијем

Кошаркаш Партизана Зек Ледеј изјавио је данас у Београду да је екипа одржала састанак и да има добар осећај пред утакмицу са Макабијем. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Партизан ће сутра од 20.30 часова у Штарк арени дочекати Макаби у 21. колу Евролиге. „Црно-бели“ су на последњих >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пет мечева у Евролиги забележили четири пораза.
Партизан је у уторак у 20. колу Евролиге у гостима поражен од Фенербахчеа резултатом 91:76, док је Макаби у Београду савладао Виртус 95:78. „Нисам играо неколико утакмица, али то је прошлост. Морам сада да помогнем тиму, нисам хтео да пропустим утакмице, али просто је била таква ситуација, покушао сам што брже да се вратим на паркет, прошао сам кроз пакао да се вратим и помогнем саиграчима. Макаби има добар тим, сигурно ће бити чврсти. Већ дуже време играју добру кошарку, а на нама је да се држимо договора и плана који је тренер осмислио“, истакао је Ледеј на конференцији за медије.
Он је додао да не гледа стање на табели Евролиге. „Само ме занима шта је нашем тиму потребно да будемо добри и да побеђујемо. Нисмо били на потребном нивоу на претходне две утакмице против Фенербахчеа и Црвене звезде. Имали смо сатанак, имам добар осећај пред утакмицу са Макабијем“, констатовао је Ледеј.
Бек Партизана Џејлин Смит додао је да израелски тим има одличну спољну линију.
„Биће сјајан меч, сада крећемо на све или ништа. Узбуђен сам због меча“, закључио је Смит.
Novak Đoković odigrao kolo i oduševio navijače na egzibiciji u Melburnu (VIDEO/FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ледеј: Имам добар осећај пред утакмицу; Смит: Узбуђен сам због меча са Макабијем се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.