Шведски фудбалски тренер Свен-Горан Ериксон открио да има рак

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jan.2024, 11:51

Шведски фудбалски тренер Свен-Горан Ериксон открио да има рак

Шведски фудбалски тренер Свен-Горан Ериксон саопштио је данас да болује од рака и да му је у најбољем случају остало још годину дана живота, преноси АП. Фото: Танјуг/AP Photo/Kamran Jebreili, File „Сви претпостављају да имам болест која није добра, сви нагађају да је то рак и јесте“, рекао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је Ериксон за шведски радио П1.
Шведски тренер је открио да има рак након што је изненада колабирао.
„Морам да се борим што је дуже могуће. У најбољем случају имам можда годину дана, у најгорем можда мало мање“, додао је Ериксон.
Он се у фебруару прошле године повукао са места спортског директора Карлстада због здравствених проблема.
„Могао бих да размишљам о томе све време, да седим код куће и да будем мрзовољан, да мислим како немам среће и тако даље. То је најлакше урадити. Не, гледајте на ствари позитивно и не ваљајте се у несрећи“, рекао је шведски тренер. Он је навео да има рак панкреаса, који није могуће оперисати.
„Немам велике болове. Али ми је дијагностикована болест коју можете да успорите, али не можете да је оперишете“, истакао је Ериксон.
Ериксон (75) је у каријери тренирао Дегерфорс, Гетеборг, Бенфику, Рому, Фиорентину, Сампдорију, Лацио, Манчестер сити, Лестер, Гуангжу, Шангај, Шенжен, као и репрезентације Енглеске, Мексика, Обале Слоноваче и Филипина.
Olga Danilović eliminisana u drugom kolu kvalifikacija za Australijan open

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шведски фудбалски тренер Свен-Горан Ериксон открио да има рак се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.