Како да вам фризура буде добра и када скинете капу?

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Jan.2024, 17:00

Како да вам фризура буде добра и када скинете капу?

Хладно време додаје нове слојеве нашој одећи и модним додацима који надограђују наш стил. Једва чекамо да носимо превелике вунене шалове или елегантне кожне рукавице јер оне све што носимо подижу на виши и занимљивији ниво. Фото: Pixabay/ Pexels Међутим, један одевни предмет је подједнако >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << вољен и омражен, неодољив и истовремено заморан. Реч је, наравно, о капи.
Краљица зимске одеће постаје предмет фрустрације након што уђемо у топлу просторију и скинемо је са главе.
Фризура коју смо педантно уредили више не постоји и остаје нам спљоштена коса или разбарушен неред на глави.
Како бисмо ублажили тегобе које сви познајемо ове зиме, доносимо вам шест савета који ће вам помоћи да превазиђете феномен косе испод капе.
Нанесите суви шампон Када вам је потребно тренутно освежење, суви шампон је увек добро решење, посебно за косу која се исправља. Поред додавања волумена, суви шампон ће тренутно апсорбовати сву масноћу или уље које се накупило на кожи главе и корена, што резултира чишћом, обновљеном косом. Такође ће помоћи у решавању проблема са струјом.
Добро осушите косу Највећа грешка коју можете да направите када је у питању ношење покривала за главу је да га ставите на главу пре него што вам се коса потпуно осуши. Ово ће вам изравнати косу и лако попримити облик шешира. Да бисте то избегли, уверите се да вам је коса потпуно сува пре него што ставите шешир или капу.
Разделите косу у супротном смеру него иначе Ако косу раздвојите на другу страну него иначе, лако је можете вратити на нормалну страну када скинете шешир. Ово ће помоћи у стварању волумена у коси јер ће се спљоштити само са једне стране. Када га пребаците на нормалну страну, вратићете волумен и ваша коса ће изгледати добро.
Изаберите капу од природног материјала Капа д 100% памука или вуне много ће боље пристајати вашој коси јер неће производити много струје. Капе направљене од синтетичког материјала стварају више електричне енергије и стога их треба избегавати.
Нанесите лак за косу на корене Напрскајте лак за косу на корен, ово ће помоћи у смањењу коврџања, али и задржати волумен. Подигните делове косе око корена и попрскајте малу количину лака за косу испод тих делова. За већи волумен, врховима прстију гурните косу нагоре код корена, тако да је подигнута са круне.
Kako da sigurno i brzo odledite auto bez oštećenja?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како да вам фризура буде добра и када скинете капу? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.