Кирби: Бела кућа ће размотрити које процедуре нису поштоване у Остиновом случају

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Jan.2024, 11:02

Кирби: Бела кућа ће размотрити које процедуре нису поштоване у Остиновом случају

Администрација у Вашингтону ће размотрити која правила или процедуре нису поштоване када министар одбране Лојд Остин данима није откривао да је хоспитализован председнику Џозефу Бајдену, највишим званичницима Пентагона и Савета за националну безбедност, изјавио је данас >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << портпарол Беле куће за националну безбедност Џон Кирби. Фото: Танјуг/AP Photo/Patrick Semansky “Покушац́емо да видимо да ли процеси и процедуре уопште треба да се мењају или модификују како бисмо могли да научимо из овог случаја“, рекао је Кирби, на питање новинара да ли је Бајден затражио извештај о ономе што се догодило.
Пентагон још увек није саопштио коју је хируршку интервенцију Остин имао 22. децембра, због које је на Нову годину колима хитне помоц́и одвезен у Национални војни медицински центар Волтер Рид и смештен на интензивну негу, преноси АП.
„Био је при свести, али је трпео велике болове“, рекао је данас новинарима  генерал-мајор Пет Рајдер, секретар за штампу Пентагона.
Он је додао да је Остин, који је наставио своје дужности, сада ван интензивне неге и да је премештен у приватну собу.
„Остин се и даље опоравља и његове прогнозе су добре, али се не зна када ће бити пуштен из болнице“, рекао је Рајдер, напомињући да Остин не планира да поднесе оставку.
 
Zelenski: Rusija će osetiti reakciju na granatiranje ukrajinskih gradova

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кирби: Бела кућа ће размотрити које процедуре нису поштоване у Остиновом случају се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.