Вулин: Девети јануар је празник свих Срба без обзира где живе

Izvor: GradskeInfo.rs, 08.Jan.2024, 21:30

Вулин: Девети јануар је празник свих Срба без обзира где живе

Члан Сената РС Александар Вулин изјавио је да је сваки Дан Републике Српске доказ да је Српска још више држава и да се сви покушаји да се она умањи и да је нема, показују као неуспех. Фото: Танјуг/Антон Атанасијевић „Нису Срби изабрали 9. јануар као празник, већ је 9. јануар изабрао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << њих. Деветог јануара су Срби морали да бране своју слободу. Девети јануар није празник Републике Српске, девети јануар је празник свих Срба без обзира где живели“, поручио је Вулин.
Како је рекао, Република Српска је продукт наше борбе за слободу и наш највећи успех у борби за слободу.
„Република Српска ће бити успешна и велика онолико колико сви Срби буду успешни. Не може бити Републике Српске без Србије, не може бити српског света без Републике Српске. То је једно“, рекао је Вулин.
Како је напоменуо, Србија је својим програмским документима још пре неколико година када је доносила стратегију одбране Републике Србије као прву тачку навела да је сваки напад на Републику Српску напад на Србију.
“И да је свако угрожавање Срба који живе у Републици Српској угрожавање виталних интереса Републике Србије, ми смо једно“, поручио је Вулин.
Vulin: Republika Srpska ne može biti osporena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вулин: Девети јануар је празник свих Срба без обзира где живе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.