Ватерполисти Србије на Бадње вече били у Саборном храму у Загребу

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Jan.2024, 09:52

Ватерполисти Србије на Бадње вече били у Саборном храму у Загребу

Српски ватерполисти, стручни штаб и представници Ватерполо савеза Србије на Бадње вече присуствовали су литургији у Саборном храму Српске православне цркве у Загребу, где играју утакмице Европског првенства. Фото: PrtSc/Instagram У препуном храму у Загребу администратор Епархије >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << загребачко-љубљанске и епископ буеносаирски и јужно-централноамерички Кирил пожелео је верницима срећан Бадњи дан и Божић.
Појава ватерполиста је поздрављена од стране присутних представника српског народа, који су пожелели успех репрезентацији на Европском првенству.
По завршетку службе, ватерполо селекција је била гост на пријему у просторијама цркве, којем су присуствовали бројни представници Срба у Хрватској.
Ватерполистима је пуно успеха пожелела и амбасадорка Србије у Хрватској Јелена Милић.
Репрезентација Србије вечерас од 19 часова игра меч другог кола групе Ц против Немачке.
Patrijarh Porfirije služi božićnu liturgiju u Pećkoj patrijaršiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ватерполисти Србије на Бадње вече били у Саборном храму у Загребу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.