Следеће недеље резолуција против Хантера Бајдена због непоштовања Конгреса

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jan.2024, 20:22

Следеће недеље резолуција против Хантера Бајдена због непоштовања Конгреса

Одбор за правосуђе Представничког дома следеће недеље ће усвојити резолуцију којом ће укорити сина председника САД Хантера Бајдена због непоштовања Конгреса, након што се, упркос судском позиву, није појавио на саслушању. Фото: Wikimedia Commons/USCapitol Хантер је требало да се појави >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << прошлог месеца на саслушању пред представницима три конгресна одбора која истражују његове послове, међутим он је поручио да је спреман да разговара само уколико је саслушање јавно.„Наставићемо са поступком. Постоји процес који морамо да поштујемо и то планирамо да урадимо“, рекао је председник Одбора за правосуђе, републиканац Џим Џордан, преноси Хил.
Он је додао да намерно одбијање Бајдена да се повинује судским позивима представља непоштовање Конгреса и захтева покретање поступка.
„Нећемо му пружити посебан третман само због његовог презимена“, поручио је Џордан.
Oskar Pistorijus pušten na slobodu posle skoro 11 godina od ubistva devojke

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Следеће недеље резолуција против Хантера Бајдена због непоштовања Конгреса се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.