Надал поражен у полуфиналу Бризбејна

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jan.2024, 18:20

Надал поражен у полуфиналу Бризбејна

Шпански тенисер Рафаел Надал елиминисан је у четвртфиналу турнира у Бризбејну, пошто је поражен од Аустралијанца Џордана Томпсона 5:7, 7:6 (8:6), 6:3. Фото: Танјуг/AP/Tertius Pickard Надал је у другом сету пропустио три меч лопте, једну на 5:4 и две у тај-брејку. У трећем, одлучујућем сету, Томпсон >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је направио брејк, а Надал је имао проблема са бутином, па је Аустралијанац после три и по сата борбе уписао први тријумф у каријери против Шпанца.
Томпсонов ривал у полуфиналу биће бугарски тенисер Григор Димитров, који је претходно елиминисао Ринкија Хиджикату 6:1, 6:4. У другом полуфиналу састају се Роман Сафијулин и Холгер Руне.
Rune u polufinalu Brizbejna protiv Safijulina, Dimitrov čeka Nadala ili Tompsona

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Надал поражен у полуфиналу Бризбејна се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.