Топић паузира између четири и шест недеља, Боломбој спреман за Цедевита Олимпију

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jan.2024, 16:32

Топић паузира између четири и шест недеља, Боломбој спреман за Цедевита Олимпију

Млади кошаркаш Црвене звезде Никола Топић паузираће због повреде између четири и шест недеља, док ће Џоел Боломбој бити спреман већ за утакмицу са Цедевита Олимпијом у АБА лиги, саопштено је из КК Црвена звезда. Фото: АБА лига/ Драгана Стјепановић Црвена звезда је саопштила >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на друштвеним мрежама да је плејмејкер црвено-белих Никола Топић током утакмице 19. кола Евролиге са Партизаном доживео повреду колена која захтева паузу од четири до шест недеља.
 
KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je naš plejmejker Nikola Topić tokom utakmice 19. kola Evrolige sa Partizanom doživeo povredu kolena, koja zahteva pauzu od 4 do 6 nedelja.
Tokom perioda oporavka i terapija klub će blagovremeno obaveštavati javnost o stanju…
— KK Crvena zvezda Meridianbet (@kkcrvenazvezda) January 5, 2024

„Током периода опоравка и терапија клуб ће благовремено обавештавати јавност о стању повреде нашег играча“, наведено је у саопштењу.
Центар Џоел Боломбој повредио је прст леве руке и прегледом је утврђено да нема прелома, кажу из Црвене звезде.
„Лекарски тим Црвене звезде је већ санирао током ноћи повреду нашег играча и он ће са екипом путовати у Љубљану. Такође, опоравак нашег крилног центра Луке Митровића тече по плану након повреде колена, његов повратак на терен очекује се ускоро“, наведено је у званичном саопштењу Црвене звезде.
Звезда у суботу од 17 часова гостује екипи Цедевита Олимпије у Љубљани.
Košarkaši Crvene zvezde pobedili Partizan u 19. kolu Evrolige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Топић паузира између четири и шест недеља, Боломбој спреман за Цедевита Олимпију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.