Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jan.2024, 14:56

Ђиласов потрчко за рачун НАТО опозиције критикује сопствену земљу: Бедан крај бившег кошаркаша

Уместо да се радује српским спортским успесима и да да сопствени допринос, зарад ситне личне користи Берић се вуче са опозицијом и не пропушта прилику да блати сопствену земљу. Фото: PrtSc Бивши кошаркаш Партизана, данас Ђиласов и Шолаков потрчко, Мирослав Мића Берић не пропушта >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << прилику да критикује и напада своју земљу која му је пружила све, помоћу које је изградио каријеру коју је имао.
И док би, попут неких својих прослављених колега требало да ужива у спортској пензији, Берић се толико срозао да отворено ради за рачун тајкуна.
Тако је својевремено, за телевизију Н1 под контролом Драгана Шолака, говорио о такозваним протестима против насиља, а заправо о класичном опозиционом лешинарењу над трагедијама у ОШ Владислав Рибникар и Младеновцу.
– Поносно истичем да сам сваки протест био ту и бићу на сваком будућем – рекао је Берић, а онда додао оно што ће по свему судећи ући у анале глупости пошто је оценио да се „у ваздуху осећа да се људи враћају са одмора“.
Од тада је прошло неколико месеци, а народ је на изборима рекао шта мисли о опозиционом лешинарењу над жртвама трагедија.
Док српски спортисти ређају успехе на свим пољима и док су спортске дворане, попут Београдске арене, пуне као никад до сада, уместо да се радује и похвали тренутно стање, Берић подржава оне политичке стране које би за рачун страног фактора да руше државу и врате Србију у мрачни период од 2000. до 2012. године.
Колико кошта образ? Треба само погледати спорт у коме је Мића Берић некада био и свима је јасно да стање у клупској кошарци одавно није било боље. КК Партизан у којем је управо овај Ђиласов потрчко провео године, као и Црвена звезда, ређају победе у регионалним и европским такмичењима, али то Берићу ништа не значи, па не пропушта да критикује власт која је омогућила српским клубовима да напредују. Без трунке срамоте Берић иде толико далеко да користи чак и спортске манифетсције како би блатио своју државу, покушавајући да се додвори газдама.
Уместо да се радује српским спортским успесима и да да сопствени допринос, зарад ситне личне користи Берић се вуче са опозицијом и не пропушта прилику да блати сопствену земљу. Заиста тужан крај некад успешне каријере.
Žarko Mićin brutalno odgovorio Ponošu: Podržavao odluku o ukidanju obaveze služenja vojnog roka iz 2010. godine, iako je znao da će to dovesti do slabljenja vojske

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђиласов потрчко за рачун НАТО опозиције критикује сопствену земљу: Бедан крај бившег кошаркаша се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.