Рибакина у полуфиналу Бризбејна игра са Носковом, Сабаленка против Азаренке

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Jan.2024, 14:04

Рибакина у полуфиналу Бризбејна игра са Носковом, Сабаленка против Азаренке

Казахстанска тенисерка Јелена Рибакина пласирала се у полуфинале турнира у Бризбејну, пошто јој је ноћас меч предала Рускиња Анастасија Потапова после првог сета који је добила Рибакина са 6:1. Фото: Танјуг/AP Photo/Tertius Pickard Рибакина ће у полуфиналу играти против Чехиње Линде Носкове, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << која је јутрос победила Рускињу Миру Андрееву са 2:0 (7:5, 6:3).
Белоруска тенисерка Викторија Азаренка била је јутрос боља од Летонке Јелене Остапенко, после три сета, са 2:1 (6:3, 3:6, 7:5).
У полуфиналу Белорускиња ће играти против сународнице Арине Сабаленке, која је данас у четвртфиналу победила руску тенисерку Дарију Касаткину са 2:0 (6:1, 6:4).
Košarkaši Crvene zvezde pobedili Partizan u 19. kolu Evrolige

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рибакина у полуфиналу Бризбејна игра са Носковом, Сабаленка против Азаренке се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.