Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jan.2024, 18:39

Рукометаш Влада Мандић одговорио на бруталне лажи тајкунских медија

„Тајкунским медијима не одговара ова истина и никад је не би пренели“. Фото: PrtSc Прослављени рукометаш Владимир Мандић огласио се поводом писања тајкунских медија, у власништву Драгана Шолака, који су га оптужили да је власник зграде у којој је како тврде за београдске изборе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << било пријављено 154 бирача!?
Мандићево саопштење преносимо у целости: – Желим да се огласим поводом напада на мене и бруталних лажи од стране неких тајкунских и српскомрзачких медија у Србији, који се опет баве дезавуисањем јавности. Њихова мржња према Александру Вучићу и неприхватање да их народ неће доводи их до тоталног губитка здравог разума. Наиме, на тој истој адреси коју помињу, није „кућа“ како они кажу, него 4 зграде са 50 станова, и све те станове издајем још од 2010. године. Ту је више стотина људи пријављено и одјављено за ових 14 година, јер моја законска обавеза је да као станодавац пријавим станаре који живе ту. Много људи је ту пријављено већ више од 7-8 година у континуитету. Кад се одселе, ти људи се после сами одјаве и пријаве на нове адресе. На тој истој адреси сам пријављен и ја, и моја породица, и моји родитељи, као и моји рођаци који су се доселили из Републике Српске, јер ја сам из Републике Српске. Али наравно, тајкунским медијима не одговара ова истина и никад је не би пренели. Ја апсолутно подржавам политику председника Србије, али, нити сам функционер странке, нити сам државни или градски функционер, нити ћу икада бити то, да би преко мене нападали председника Вучића и СНС. Значи, опет се служе подвалама, лажима и опет су показали да су тотално неспособни.
Желим исто тако да кажем да ја нећу тужити новинаре који раде по налогу издајничких газда а који раде против интереса Србије како би на њено чело довели НАТО окупаторе. Сви знамо и ко су и шта су, и шта су им крајњи циљеви – рекао је Мандић.
Ово је само једна у низу лажи које бесомучно сваки дан понављају тајкунски медији Н1, Нова, Данас… И ни мало не чуди што су изгубили свако поверење народа, те прозвани „Лажовизије“ уместо „Телевизије“.
Подсетимо, да на ово бесомучно свакодневно пласирање лажи на конто владајуће странке и председника Србије, никада грађанима нису упутили нити једно извињење, нити су икада демантовали сопствене лажи када су бивали раскринкани.
Баш као ни чланови опозиције који би требало да схвате да је народ Србије препознао праве вредности, сигурност и просперитет, и да не наседају на њихове лажи и обмане. Грађани Србије су се изјаснили на изборима и своје поверење дали управо Александру Вучићу и Српској напредној странци: На основу 100 одсто обрађених резултата са свих бирачких места у граду Београду, изборна листа број 1 Александар Вучић – Београд не сме да стане добила је 49 мандата, изборна листа број 3 „Србија против насиља“ проф. др Владимир Обрадовић добила је 43 мандата, изборна листа број 5 „Др Милош Јовановић – НАДА за Београд“ добила је седам мандата, саопштио је председник Градске изборне комисије Зоран Лукић након што су избори у суботу поновљени на три бирачка места у Београду.
Изборна листа број 13 Ми – Глас из народа- Александар Јерковић добила је шест мандата, а изборна листа број 2 Ивица Дачић – Премијер Србије, Тома Фила -Градоначелник добила је пет мандата.
Тајкунска опозиција окупљена око листе „Србија против насиља“ доживела је тежак пораз на децембарским изборима, али је за дебакл на биралиштима оптужила готово све, укључујући власт, грађане, Владимира Билчика, известиоца ЕП и америчког амбасадора у Србији Кристофера Хила…
Након тога активисти листе која се назива „Србија против насиља“ започели су насилне протесте у којима су повређени и чланови Републичке изборне комисије.
Ђиласу сви други криви за пораз Драган Ђилас, лидер тајкунске опозиције окупљене око листе „Србија против насиља“ окривио је Запад за изборни пораз на децембарским изборима на којима је коалиција коју је из сенке предводио доживела дебакл.
Ђилас и даље понавља мантру о покраденим изборима, иако он и његови саборци нису пружили ни један једини доказ у прилог таквој тврдњи. А у прилог својој одбрани од изборног дебакла данима су износили лажи да су бирачи довођени из Републике Српске како би гласали за владајућу странку, да су ти људи плаћани, те да то и нису Срби и да немају право гласа, чиме су итекако увредили сопствени народ! Затим да су на тај начин покрадени избори!
Ређали су се текстови о довођењу 40.000 Срба са леве обале Дрине који су довезени у Београд да би „прекројили изборну вољу Београђана“. Наравно, радило се о потпуној бесмислици коју побија и проста математика. Наиме, уколико један аутобус превози 50 путника, за 40.000 људи би требало да буде обезбеђено чак 800 аутобуса што свакако не би могло да не буде примећено. У Републици Српској би градски и међуградски превоз практично био угашен тај дан, а Београд би био блокиран. Наравно, ништа од тога се није десило, а тајкунски медији су своју сумануту тезу о 40.000 бирача из Републике Српске поткрепљивали снимком три аутобуса испред Београдске арене!
Иако је било очигледно да се ради о бесмислицама, опозиција и њихови тајкунски медији су и даље упорно вртели једну те исту причу, али су у свакој новој придодавали број „фантомских бирача“ како би покушали да убеде народ и западне силе да су уствари они победници избора иако су потписали све записнике са бирачких места у којима није било неправилности.
Међутим, лажи нису могли да докажу ничим, те су се на крају правдали грађанима Републике Српске да они нису рекли то што су рекли. Али, извињења није било! Знало се да неће признати резултате избора уколико изгубе
Да се знало да НАТО опозиција неће добити изборе, знало се. Знала је то и опозиција јер их и поред свих спинова и лажи народ добро познаје.
Пре самих избора, план опозиције је био да уколико изборе изгубе, неће их признати и ићи ће на причу да су избори покрадени.
На то је данима указивао и сам председник Србије који је више пута питао шефа Посматрачке мисије ОДИХР-а, Алберта Јонсона, да јасно каже зашто није обавестио јавност у Србији да му је Ђилас рекао пре избора да неће признати резултате избора.
Уместо одговора Јонсона, Драган Ђилас је потврдио речи председника Вучића. – Вучић ме стално прозива да овај шеф мисије ОДИХР-а каже шта сам му ја рекао. Рекао сам оно што сам рекао у многобројним интервјуима: ако се буде наставило са овим, ако се та пљачка настави, ми сасвим сигурно нећемо признати резултате таквих избора и ми ћемо кренути са протестима – рекао је Ђилас.
Како би се на било који начин одржали у политичком животу, ђиласовцима је јасно да једино што им преостаје јесте пласирање нових лажи, изнова и изнова.
Sedam meseci je trebalo đilasovcima da priznaju da su uvećali broj okupljenih za 500%! (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рукометаш Влада Мандић одговорио на бруталне лажи тајкунских медија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.