Јовић: Чак и када не играм, развијам се

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jan.2024, 12:04

Јовић: Чак и када не играм, развијам се

Српски кошаркаш и играч Мајамија Никола Јовић изјавио је након утакмице са Лос Анђелес Лејкерсима, да користи време када не игра утакмице, да тренира и да се развија. Фото: Танјуг/AP Photo/Rick Bowmer Мајами је на гостовању савладао Лос Анђелес Лејкерсе резултатом 110:96. Јовић је учествовао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у победи са 15 поена и осам скокова, за 28 минута на терену.
„Да, тешко је. Али докле год тренирам, напредујем, осећам да може да буде добро. Чак и када не играм, развијам се. Да играм, вероватно не бих могао толико да тренирам. Много ми значи подршка Батлера. Он ми је као старији брат. Значи много за самопоуздање. Увек ми говори да треба да верујем у себе. Значи ми много да тренирам са њим. Јер ако могу да погађам преко Батлера, ако могу да чувам њега, онда могу свакога“, истакао је Јовић за НБА ТВ.
Dominacija Srba u NBA, Bogdanović i Jović vodili svoje ekipe do pobede

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јовић: Чак и када не играм, развијам се се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.