Кћерка Ким Џонг Уна, Џу-ае, највероватније његова наследница

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jan.2024, 11:58

Кћерка Ким Џонг Уна, Џу-ае, највероватније његова наследница

Кандидат за директора јужнокорејске обавештајне агенције Чо Тае-јонг изјавио је данас да кћерку севернокорејског лидера Ким Џонг Уна, Џу-ае види као највероватнију његову наследницу. Фото: Танјуг/Korean Central News Agency/Korea News Service via AP Џу-ае, за коју се верује да је рођена 2013. године, дошла >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је у центар пажње после 18. новембра 2022, када је отац довео на место лансирања интерконтиненталне балистичке ракете Хвасонг-17 током њеног првог јавног наступа, пренео је Јонхап.
Од тада су њене јавне активности биле усредсређене на војне догађаје.
Севернокорејски државни медији су почели да зову Џу-ае Кимова „поштована“ кћерка, уместо као до тада његова вољена или најомиљенија ћерка, подстичући нагађања да се она припрема да буде Кимова наследница.
„На основу анализа њених јавних активности и нивоа поштовања од тренутка њеног јавног појављивања, чини се да ће Ким Џу-ае највероватније бити наследница“, рекао је Тае-јонг.
Ипак, он је рекао да НИС оставља отворене све могућности када је реч о сукцесији на власти у Северној Кореји јер је садашњи лидер Северне Кореје још увек млад и очигледно нема здравствених проблема, а има и друге рођаке који би га могли наследити.
НИС је раније саопштио да је „прерано“ говорити да ли би Џу-ае могла бити наследница Ким Џонг Уна јер је Северна Кореја патријархално друштво у коме доминирају мушкарци.
Чо је рекао и да се верује да Ким има још једно дете чији је пол непознат.
Tramp podneo žalbu Vrhovnom sudu zbog uklanjanja s glasačkog listića u Koloradu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кћерка Ким Џонг Уна, Џу-ае, највероватније његова наследница се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.