Барса боља од Реала, победе Басконије и Виртуса

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Jan.2024, 10:02

Барса боља од Реала, победе Басконије и Виртуса

Кошаркаши Валенсије победили су екипу Ефеса резултатом 93:88 у утакмици 19. кола Евролиге. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Најбољи у шпанској екипи био је Крис Џоунс са 15 поена, два скока и шест асистенција, док је Брендон Дејвис додао исто толико поена, уз седам скокова и три асистенције.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> У екипи Ефеса истакао се Шејн Ларкин са 20 поена, три скока и пет асистенција.
Кошаркаши Барселоне победили су на домаћем терену екипу Реала резултатом 83:78 и нанели јој тако тек други пораз од почетка сезоне у Евролиги.
У каталонском клубу најбољи је био Јан Весели са 27 поена и три скока, док је Никола Калинић додао 13 поена, три скока и пет асистенција.Мадридски тим је предводио Џанан Муса са 19 поена и три асистенције.
У осталим утакмицама Евролиге екипа Басконије победила је након драме грчки Панатинаикос на домаћем терену резултатом 75:73, док је Виртус на домаћем терену савладао Бајерн резултатом 85:83.
Dominacija Srba u NBA, Bogdanović i Jović vodili svoje ekipe do pobede

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Барса боља од Реала, победе Басконије и Виртуса се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.