Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jan.2024, 11:20

Овај комплимент жене највише воле да чују – а није “прелепа си”

Једно британско истраживање показало је који комплимент женама највише прија. Жене ће радије да чују да изгледају младолико него да су смршале и да им нове фармерке савршено стоје. Фото: Pexels/Moose photos Ново британско истраживање показало је да чак 60 одсто испитаних жена желе да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << чују да изгледају младо и то је комплимент који ће дати највише “ветра у леђа” њиховом самопоуздању.
Такође, 41 одсто испитаница заиста жели да буде млађе, док 62 одсто њих активно ради на успоравању процеса старења користећи разне природне и козметичке препарате.
Исто истраживање је показало да жене с 39,5 година осећају највише стреса због старења јер се гнушају 40. рођендана. Насупрот томе, највише самопоуздања својим изгледом стичу жене које су напуниле 55 година.
Mnoge žene nisu ni svesne, ali ovo je njihov najjači adut za zavođenje – tvrde muškarci

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Овај комплимент жене највише воле да чују – а није “прелепа си” се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.