Зеленски позвао на додатну противваздушну одбрану Украјине

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jan.2024, 10:33

Зеленски позвао на додатну противваздушну одбрану Украјине

Украјински председник Володимир Зеленски позвао је стране партнере да обезбеде Украјини додатне системе противваздушне одбране како би спречили ширење руског терора у Европи. Фото: Танјуг/AP Photo/Andrew Kravchenko „Више система ПВО, више ракета за ПВО – то је оно што директно спасава >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << животе. А нашом заштитом неба управо овде, у Украјини, морамо да докажемо да су демократије способне да заштите живот од било ког облика терора. Ако се то сада не уради у Украјини, онда ће, нажалост, руски терор наставити да се шири по Европи и свету“, рекао је он у видео обраћању, преноси Укринформ.
Према његовим речима, осећај некажњивости руске елите, који се формирао током деценија њихове неограничене моћи, већ је довео до многих страдања и смрти.
 
Tramp traži poništavanje odluke kojom je diskvalifikovan sa izbora u Mejnu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зеленски позвао на додатну противваздушну одбрану Украјине се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.