У Србији претежно облачно време, местимично са кишом

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jan.2024, 10:25

У Србији претежно облачно време, местимично са кишом

У Србији данас претежно облачно, местимично са кишом, на високим планинама са снегом, саопштио је данас Републички хидрометеоролошки завод. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић После подне на северу, а увече и у осталим крајевима очекује се престанак падавина и разведравање, ветар >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће бити слаб до умерен, јужни и југозападни, а температуре ће се кретати од један до 16 степени.
У Београду ће бити претежно облачно повремено са кишом, док се касно после подне и увече очекује престанак падавина и разведравање.
Дуваће слаб до умерен, југозападни ветар, а температуре ће се кретати од пет до 16 степени.
У наредних недељу дана задржаће се натпросечно топло време.
Пролазно наоблачење са кишом, на високим планинама са снегом, очекује се у четвртак, до недеље умерено облачно време.
У ноћи између недеље и понедељка очекује се пад температуре, а снег се очекује понегде и у нижим пределима.
 
Vučić: Politika je ozbiljna stvar za koju morate da živite, to nisu trikovi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији претежно облачно време, местимично са кишом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.