Вучић: За две и по године готов цео Фрушкогорски коридор

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jan.2024, 12:10

Вучић: За две и по године готов цео Фрушкогорски коридор

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас током обиласка радова на тунелу Иришки венац, да ће цео Фрушкогорски коридор у дужини од 47,7 километара бити завршен за две и по године. Фото: Танјуг/Раде Прелић „Мислим да никад није било толико мостова да се граде у Новом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Саду“, рекао је Вучић.
Председник је рекао да ће догодине морати да се крене у пројектовање проширења аутопута Београд – Нови Сад, иако ће воз све више преузимати путнике.
„Имамо све више возила, људи то невољно признају, стандард је све већи па имају по више аутомобила. Али и међународни саобраћај је све већи“, рекао је Вучић.
Министар грађевинарства Горан Весић је рекао да се тај пројекат реализује испред уговореног рока.
Он је додао да ће се од Зрењанина до Лознице, када буду урађени сви планирани аутопутеви и брзе саобраћајнице, стизати за само 88 минута.
Вучић је нагласио да први пут Војводина добија највише нових километара аутопута и брзих саобраћајница.
Sneg na putu Jošanička banja – Kopaonik

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: За две и по године готов цео Фрушкогорски коридор се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.