Фенг шуи правила за празнике:Поклоне треба да увијете у следеће боје, а једну воћку да поклоните свима

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Dec.2023, 12:30

Фенг шуи правила за празнике:Поклоне треба да увијете у следеће боје, а једну воћку да поклоните свима

Фенг шуи стручњаци сматрају да ћете привући богатство уколико будете послушали њихове савете. Фото: Pexels/Laura James Празници су посебно време за окупљање породице и пријатеља како би уживали у свечаностима, поклонима и посебној храни. Ово је време када настојите да поделите благостање >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дајући поклоне и прослављајући са онима који су вам најближи са циљем да окупите породицу и пријатеље на јединственим дружењима. То је забавно и лепо доба године када су домови и продавнице украшени блиставим светлима и богатим зеленилом.
Декорација за празнике је такође одлична прилика за фенг шуи, јер усмерава пажњу и намеру на ваш дом и ваше ближње.
Настојимо да домовеуредимо на начин да дају топлу атмосферу и да буду лепо уређени, како би подједнако одговарали укусу одраслих и деце. Свакако сви уживају у предивним украсима и јелци. Направите празник по фенг шуи принципу ове године, из забаве и због манифестовања благостања.
1. БАЦИТЕ И ПОКЛОНИТЕ СТВАРИ И ИГРАЧКЕ КОЈЕ СЕ ВИШЕ НЕ КОРИСТЕ Ово није забаван део, али је важно да ствари у кући које вам нису потребне, а ви их свеједно чувате баците или поклоните. Добар фенг шуи захтева простор у коме енергија– чи циркулише, а да бисмо расли, морамо имати простора. Дакле, пре него што сви нови поклони и ствари дођу у кућу, одвојите пола сата да одете од собе до собе и баците старе, поломљене или некоришћене предмете. Затим донирајте оно што је употребљиво у добротворне сврхе, а остало баците. Осећаћете се много боље у вези са свим додатним стварима које долазе у кућу ако се прво уклони неки стари неред.
2. УПАКУЈТЕ ПОКЛОНЕ У СКЛАДУ СА ОНИМА КОЈИ ИХ ПРИМАЈУ Замотајте све поклоне према боји и примаоцу, користећи фенг шуи правила за привлачење благостања. Не само да ће поклони бити прикладни особи, већ ће их бити лако идентификовати и брзо пронаћи.
-Отац/Мушкарац: Златни папир
-Мајка/жена: црвени или љубичасти папир
-Деца: Сребрни или љубичасти папир
-Баке и деке: златни или љубичасти папир
-Неко ко је био болестан: смеђи, занатски или зелени папир (са или без дизајна природе као што су дрвеће, борове гране, јелени)
-Комшије/пријатељи/сарадници: Црвени
3. ПОШАЉИТЕ „ЗЛАТО“ ЗА ПОКЛОН Било да су за пословне сараднике или чланове породице, наранџе се сматрају „природним златом“ и представљају и богатство и могућности. Злато је увек прикладно за поклоне, попут бомбона умотаних у златних папир.
Фенг шуи правила за богатство кажу да можете да укључите белешку која објашњава како Кинези поштују наранџе као приказ великих могућности и богатства. Ово претвара једноставну кутију цитруса у товар злата. И док наручујете, размислите о томе да својој породици пошаљете за поклон поморанџе! Прелепа цветна биљка као што је нарцис симболизујезлато и вашу жељу за просперитетом.
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фенг шуи правила за празнике:Поклоне треба да увијете у следеће боје, а једну воћку да поклоните свима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.