Пикси потврдио: Недељковић ће бити позван

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Dec.2023, 12:18

Пикси потврдио: Недељковић ће бити позван

Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић потврдио је, гостујући на ТВ Прва, да ће се на мартовском окупљању „орлова“ наћи и млади десни бек Црвене звезде Коста Недељковић, што би могло да значи да ће државни тим променити формацију и тактику. Фото: Танјуг/ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Страхиња Аћимовић „Пре неколико дана је напунио 18. година. Дете је заиста талентовано. Зваћу га, већ у марту имамо утакмице 21. и 25. Не волим имена да помињем, али није то од јуче. Овај посао није само водити утакмицу, он захтева мало већу концентрацију и мало више ангажовања када су сви потенцијални кандидати у питању. Не само на овим просторима, него и шире. Свако ко покаже нешто за шта ја сматрам, не за шта неко други сматра да је довољно, он ће бити на списку“, рекао је Стојковић.
Талентовани фудбалер Црвене звезде је ове сезоне успео да се наметне у првом тиму Црвене звезде, где је сакупио 18 наступа у свим такмичењима.
Ronaldo sa 54 gola najbolji strelac u 2023. godini, Mbape i Kejn „stali“ na 52

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пикси потврдио: Недељковић ће бити позван се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.