Ђоковић: Надамо се да ће меч са Кином бити сјајан почетак аустралијске кампање

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Dec.2023, 17:18

Ђоковић: Надамо се да ће меч са Кином бити сјајан почетак аустралијске кампање

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је на конфренцији за медије пред почетак Јунајтед купа, да ће меч са селекцијом Кине бити сјајан почетак аустралијске кампање. Фото: Танјуг/AP Photo/Trevor Collens Јунајтед куп ће бити одигран од 29. децембра до седмог јануара, а Србија ј у групи >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << са Чешком и Кином. Србија ће сутра 31. децембра играти са Кином, а три дана касније са Чешком.
„Имали смо неколико тренинга у протекла три дана. Уствари, ја ћу током дана радити још, покушаћу што је могуће више времена да проведем на терену. Одувек сам уживао у Аустралији, играо овде најбољи тенис. Моја осећања по доласку овде су позитивна и радујем се што ћу бити део тима, све је помало другачије. Немамо прилике да такву атмосферу осетимо тако често, јер играмо углавном за себе. Сјајно је кад представљате своју земљу и надамо се да ће ово бити сјајан почетак аустралијске кампање“, изјавио је Ђоковић.
Српска тенисерка Олга Даниловић додала је да је узбуђена што ће Ђоковић помоћи националној селекцији. „Имати Новака у тиму и уз мене на терену је привилегија. Можете да научите од њега заиста много, али учите и од сваког другог играча“, истакла је она.
Селектор Србије Виктор Троицки каже да је играње Ђоковића велика предност за Србију.
„Поносни смо на то. Као што сам говорио и у Дејвис купу, када Новак игра за нас, то је велика помоћ и много значи за друге играче, уз сво његово искуство и проценат победа. Помаже нам заиста много“, закључио је Троицки.
Srpski sport u 2023: Dominacija Đokovića, Jokićeva NBA, košarkaši za ponos… (VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ђоковић: Надамо се да ће меч са Кином бити сјајан почетак аустралијске кампање се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.