Јасно је као дан, сви имају заједнички задатак: Пајтић који је познат по аферама и владавини без легитимитета признао све!

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Dec.2023, 16:24

Јасно је као дан, сви имају заједнички задатак: Пајтић који је познат по аферама и владавини без легитимитета признао све!

Он је говорио за тајкунску телевизију Н1 и признао све оно у шта се сумњало и претпостављало. Фото: Wikimediacommons Када је питање доласка на власт, па макар то било и насилним путем, буде се сви они који су за време своје владавине черупали народ.
Тако се сада из сна пробудио и Бојан >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Пајтић, човек који је за време своје владавине остао упмаћен по броним аферама, али и по томе што је владао без икаквог легитимитета.
Он је говорио за тајкунску телевизију Н1 и признао све оно у шта се сумњало и претпостављало.
„Ми смо овде сви на заједничком задатку. Постоји симбиоза између „Прогласа“, „Србије проив насиља“ и „студената“. Свима нам је исти циљ“, признао је Пајтић пред камерама тајкунске ТВ Н1.
Подсетимо, Пајтић је остао упамћен као председник покрајинске владе који је две године провео на власти са нешто више од 5 одсто подршке у бирачком телу. „Ђиласове и Пајтићеве демократе су и у Војводини једва прескочиле цензус освојивши 5,85 одсто што је довело поново у питање легитимитет покрајинске власти“, писала је тада Политика у тексту Пајтићева влада без легитимитета.
Да ствар буде још интересантнија, Пајтић је остао упамћен и по бројним аферама током владавине Демократске странке, а једна од најупечатљивијих је свакако било гласање из Бодрума и Солуна када је он био шеф посланичке групе ДС у Скупштини Србије.
Opozicija je upravo dotakla dno: Predstavnik Miloša Jovanovića govori na skupu na kom se vijori zastava euromajdana!

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јасно је као дан, сви имају заједнички задатак: Пајтић који је познат по аферама и владавини без легитимитета признао све! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.