Хоће да нам отму нову годину! НАТО опозиција на Теразијама – послали грађанима језиву поруку (ФОТО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Dec.2023, 14:24

Хоће да нам отму нову годину! НАТО опозиција на Теразијама – послали грађанима језиву поруку (ФОТО)

Присталице Ђиласове опозиције носили су јуче транспаренте на којима се позива на Мајдан у Београду, а данас на једном од транспарената стоји језива порука „Несрећна Нова година“. Фото: PrtSc/Informer На скупу НАТО опозиције који се одржава у центру града од 12 часова окупило се око >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 4.500 људи који прижељкују насилно рушење власти.
Присталице Ђиласове НАТО опозиције носили су јуче транспаренте на којима се позива на Мајдан у Београду, а данас на једном од транспарената стоји језива порука „Несрећна Нова година“, чиме се јасно поручује шта желе народу и Србији!
Подсетимо, такозвана елита из „ПроГласа“ започела је „велики“ протест на Теразијама због, како тврде, крађе избора, али без икаквих доказа. Њима се на том скупу придружују и студенти који су наставили са малтретирањем грађана, тако што су блокирали угао Кнеза Милоша и Бирчанинове улице и та блокада трајала је 24 часа.
Evo ko vodi skup „elite“ iz ProGlasa! Željko Bodrožić – predsednik NUNS-a, organizacije kojoj je Đilas dao 6 miliona!

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Хоће да нам отму нову годину! НАТО опозиција на Теразијама – послали грађанима језиву поруку (ФОТО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.