Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Dec.2023, 11:42

Сада је коначно све јасно: Ђиласова НАТО опозиција признала да жели да организује „Мајдан“ у Србији!

Заставом „Еуромајдан Србија“ Ђиласова НАТО опозиција потврдила је да прижељкује сценарио „Мајдана“ у Србији. Фото: PrtSc Ђиласова НАТО опозиција терорише грађане више од 10 дана, тачније, одмах након завршетка избора 17. децембра.
Избора на којима су доживели дебакл, па су >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << свесни пораза изашли на улице са измишљеним причама око изборне крађе.
Као што смо већ писали и најављивали, Ђиласовци за данас планирају да направе тотални хаос у престоници, а све је почело јучерашњим протестом лажних Ђиласових „студената“.
Данима се писало и причало да НАТО опозиија покушава да организује „Мајадан“ у Србији. Оно што се данима причало и спекулисало, синоћ је потврђено.
Наиме, на протесту „студеанта“ и НАТО опозиције, Ђиласовци су донели заставу на којој пише „Еуромајдан Србија“.
Тиме су потврдили да желе и у Србији да организју Мајдан, као што је то урађено у Украјини пре 10 година.
И не само, они користе исте и методе као тада, исте шаторе, па не би ни чудило да су добављачи шатора исти, а о томе сведоче и фотографије.
Фото: PrtSc Подсетимо, данас, готово деценију после обијене револуције у Украјини, та земља се налази у највећем сукобу у Европи после Другог светског рата. С обзиром да део НАТО опозиције који у Београду организује политичке протесте, очигледно сања о сличном сценарију и у Србији, није наодмет поменути како је изгледала обојена револуција у Кијеву.
За почетак Мајдана сматра се 21. новембар. Тог дана 2013. године, након објављивања одлуке Владе Николе Азарова о обустављању припрема за потписивање Споразума о стабилизацији са Европском унијом, на Мајдан Независности у Кијеву окупио се мали број углавном младих људи који су тражили потписивање споразума са Европском унијом.
Окупљање је прерасло у масовне нереде и сукобе са полицијом. Власт је на улици преузела опозиција која се у својим акцијама ослања на подршку ЕУ и САД. Европске и евроатлантске интеграције поново су проглашене приоритетом спољне политике Украјине, док су односи са Русијом значајно погоршани.
Криза државности у Украјини је праћена великом економском и финансијском кризом — темпо инфлације и девалвације националне валуте у разним периодима након државног преврата периодично су достизали светске рекорде. Кијев је убрзо после тога завршио у огромним дуговима западним кредиторима — ЕУ, САД и ММФ–у.
Последице Мајдана и одлука власти које су се после смењивале у Украјини могу да се виде данас. Та земља се налази у великом сукобу, а процене о броју погинулих се мере у стотинама хиљада.
Зато је тужно што у Србији постоје они који прижељкују, и активно раде на томе, да Београд доживи своју верзију Мајдана, као да је нашем народу било мало страдања у претходних три деценије. Они очигледно сањају крв на улицама српске престонице, само како би део опозиције који је владао у мрачном периоду од 2000. до 2012. године, поново засео у фотеље и наставио свој нечасни посао пљачке и распродаје Србије.
NATO opozicija sprema haos u Beogradu, a među glasnogovornicima i Rade Šerbedžija: Govoriće čovek koji ne poštuje srpske žrtve u Srebrenici

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сада је коначно све јасно: Ђиласова НАТО опозиција признала да жели да организује „Мајдан“ у Србији! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.