Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Dec.2023, 12:44

Коме треба слаба Србија у сукобима!? Само Ђиласу и Западу!

Циљ страног фактора је да се изазове хаос у земљи како би се додатно отежала позиција Србије. Фото: PrtSc Ђиласова НАТО опозиција и све групе које је подржавају, планирају да организују скуп у суботу у Београду, који ће почетак обојене револуције у Србији. Како из добро обавештених >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << извора сазнаје 24седам западне обавештајне службе планирају да том приликом спроведу најстрашнији сценарио.
Наиме, када су увидели да њихове политичке марионете не могу да победе на изборима у Србији, западне обавештајне службе, међу којима предњачи Немачка, одлучиле су се да радикализују ситуацију у нашој земљи, изазивањем немира ширих размера, па чак и сукоба који би могли да доведу до жртава.
Циљ страног фактора је да се изазове хаос у земљи како би се додатно отежала позиција Србије у тренуцима када власт на челу са председником Александраом Вучићем не жели да прихвати независност тзв. државе Косово и не жели да уведе санкције Русији, а тек о уласку Србије у НАТО нема ни говора. Фото: PrtSc Због тога Запад покушава да изазове кризу у нашој земљи и у фотеље смести оне који су му раније, у периоду од 2000. до 2012. године, испоручивали све као на тацни. Њихов вођа Драган Ђилас спреман је поново да се прихвати те срамне улоге, али на власт не може да дође легалним путем пошто је народ у Србији одавно схватио које су му праве намере. Због тога Ђиласу и његовој петој колони одговарају нереди у земљи, како би хаос искористили за отимање власти.
Подсетимо, током обојене револуције 5. октобра 2000. године, прозападна опозиција је послала наивни народ да јуриша на Скупштину, док су њихове вође са групама окорелих криминалаца упадали у полицијске станице и отимали оружје, спремајући се за грађански рат. Прибраношћу државних органа избегнути су већи сукоби, али је Србија пала под 12-годишњу окупацију када су предводници тадашњег режима пунили своје рачуне у иностранству, продајући у бесцење државну имовину, а страни амбасадори доносили све важне одлуке у нашој земљи.
Фото: PrtSc Сада је план исто то, а Ђилас и његова пета колона мисле да ако је то прошло 2000. може да прође и сада. План је да се нередима и унутрашњим сукобима ослаби позиција Србије и евентуално промени власт, да би затим послушници западних обавештајних служби који би засели у фотеље одмах испунили оно што се од њих очекује: признање независности лажне државе Косово, увођење санкција Русији и чланство сужене Србије у НАТО.
Ипак, заборављају да су се међународни односи снага променили и да је Србија неупоредиво јача него тада.
Pakleni plan NATO OPOZICIJE! Đilasove, Aleksićeve i Ćutine pristalice poručuju: Hoćemo Majdan i u Moskvi i u Beogradu!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Коме треба слаба Србија у сукобима!? Само Ђиласу и Западу! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.