Вучић: Велики број места у Војводини биће на мапи најбољих путева у Србији

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Dec.2023, 13:46

Вучић: Велики број места у Војводини биће на мапи најбољих путева у Србији

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас током обиласка радова на изградњи брзе саобраћајнице „Осмех Војводине“, од Бачког Брега до Српске Црње у дужини од 185,5 километара, да ће велики број места на тој траси бити на мапи најбољих путева у Србији. Фото: Танјуг/Владимир >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << СПорчић „Ово је једна од ствари која ће да приближи Сомбор Новом Саду и Београду и да га приближи и Мађарској. Наравно и мрежи аутопутева у Румунији и да буде коридор и за Румуне и Мађаре. То је за нас од огромног значаја“, рекао је Вучић током обиласка радова.
Навео је да држава улаже велика средства у изградњу „Осмеха Војводине“ и тиме показује колико су нам важна сва та места у Војводини кроз коју ће проћи брза саобраћајница.
Вучић је истакао да, када прође аутопут или брза саобраћајница, онда долазе и инвеститори.
„То је све део онога што смо ми назвали ЕXПО 27. Дакле, није ЕXПО само везан за Београд, већ за целу земљу.
Вучић је истакао да ће због тог пројекта и наше компаније имати више посла, што је значајано како би се задржали млади у тим местима.
Vučević: Srbija država gde vladaju pravo i zakoni, svi odgovorni će odgovarati

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Велики број места у Војводини биће на мапи најбољих путева у Србији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.