Манчестер јунајтед заинтересован за јапанског фудбалера Такефусу Куба

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Dec.2023, 11:34

Манчестер јунајтед заинтересован за јапанског фудбалера Такефусу Куба

Фудбалски клуб Манчестер јунајтед заинтересован је за играча Реал Сосиједада и јапанског репрезентативца Такефусу Куба. Фото: Танјуг/AP Photo/Alvaro Barrientos Британски медији наводе да скаути Манчестер јунајтеда већ месецима прате Куба, који би већ почетком наредне године могао да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << појача клуб са Олд трафорда.
Манчестер јунајтед је спреман да Реал Сосиједаду понуди новац и бразилског фудбалера Антонија за Куба. Међутим, руководство шпанског клуба не жели да пристане на уговор о размени.
Британски медији наводе да је Манчестер јунајтеду неопходно појачање на крилу, а руководство клуба сматра да би ангажовање Јапанца био добар маркетиншки потез за екипу са Олд трафорда.
Кубо (22) је у каријери играо за Токио, Јокохаму, Реал, Мајорку, Виљареал и Хетафе. Он је ове сезоне одиграо 24 меча за Реал Сосиједад и постигао је шест голова.
За репрезентацију Јапана наступио је на 29 утакмица и три пута се уписао у листу стрелаца.
Alvares: U Sitiju sam napredovao kao čovek i kao fudbaler

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Манчестер јунајтед заинтересован за јапанског фудбалера Такефусу Куба се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.