Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Dec.2023, 14:59

Драган Ђилас признао дивљаштво својих присталица: Разбијали су стакла! (ВИДЕО)

Чланови и присталице Ђиласове листе „Србија против насиља“ су покушали да упадну у зграду Скупштине Београда. Фото: PrtSc Тајкун Драган Ђилас признао је на тајкунској телевизији да су његове присталице синоћ правиле хаос и вршиле насиље у Београду.
Он је отворено рекао да >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << су разбијали стакла и радили ствари које нису смеле.
– Пошто није било дозвољено, наравно, подигле су се тензије. Било је појединаца који су радили ствари које нису смеле, али све је то било на нивоу разбијених стакала и сичних ствари – рекао је тајкун.
pic.twitter.com/vFqcLyuMFG
— Tako je govorio… (@govoriojetako) December 25, 2023

Подсетимо, синоћ је дошло покушаја насилног заузимања зграде Скупштине града Београда. У насилним протестима у центру Београда приведено је више од 30 насилника, док су главни организатори покушаваја преврата били Небојша Зеленовић и Мирослав Алексић.
Чланови и присталице Ђиласове листе „Србија против насиља“ су покушали да упадну у зграду Скупштине Београда и том приликом су лупали стакла на овој институцији и нападали органе реда.
Milivojević načisto prolupao: Huligani razbijaju stakla na Skupštini, a on tvrdi da to radi policija (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Драган Ђилас признао дивљаштво својих присталица: Разбијали су стакла! (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.