Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Dec.2023, 13:16

Вучић послао поруку из Председништва: Нисам се уплашио насилника, нећу вам дати да срушите Србију (ВИДЕО)

Тајкунска опозиција синоћ на улицама Београда показало своје право лице. Фото: PrtSc Председник Србије Александар Вучић обратио се снимком са терасе Председништва дан након насилних протеста тајкунске опозиције испред Скупштине града Београда.
 






>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << />
View this post on Instagram

















 
A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)


– Ја сам тај који је био на тераси, који је био у Председништву, на свом радном месту, и нисам вас се нимало уплашио и нећу вам дати да срушите Србију – написано је у објави снимка.
Подсетимо, синоћ је НАТО опозиција и заједно са демонстрантима покушала да насилно уђе у Скупштину града Београда.
Вође листе „Србија против насиља“ недељу дана су позивали на окупљање и насиље испред зграде РИК-а, а синоћ је дошло до потпуне ескалације!
Окупљенима се на импровизованој бини први обратио Срђан Миливојевић, а затим и Александар Јовановић Ћута који је окупљене позвао да направе прстен око Скуштине Града , уз речи да ће да та зграда бити „ослобођена“.
Међутим, само су показали своје право лице – дивљаштво, насилништво и простаклук.
Načelnik Uprave policije: Procesuirano 38 za napad na Skupštinu grada, povređeno osam policajaca (FOTO)



Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић послао поруку из Председништва: Нисам се уплашио насилника, нећу вам дати да срушите Србију (ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.