Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Dec.2023, 22:03

Алексић позвао народ да упадне у Скупштину, а он се сакрио из угла: Чува га и обезбеђење! Страшно насиље НАТО опозиције

Један од лидера НАТО опозиције Мирослав Алексић налази се на насилним протестима испред Скупштине Града. Фото: PrtSc На том месту НАТО опозиција спроводи језиво насиље покушавајући да уђе насилно у Скупштину.
Алексић је позвао народ да заузме зграду, а он се сакрио иза угла.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Сасвим примерен коментар једног од учесника овог скупа који је запазио Алексића сакривеног иза обезбеђења.
Фото: PrtSc „Неки ћете да погинете, а неки ћемо да се сакријемо“ Изгледа да је Алексићу баш то и циљ, да насамари народ да упадну насилно унутра, а он на миру да одшета.
И није једини. Први који је позвао народ на јуриш на Скупштину, Александар Јовановић Ћута, такође са безбедне удаљености посматра дешавања испред улаза у зграду.
 
OPOZICIONI TERORISTI MOČUGAMA RAZBIJAJU PROZORE SKUPŠTINE GRADA! pic.twitter.com/g6NkKl0N7s
— Detektor laži (@LaziDetektor) December 24, 2023

Како рекоше, имају „План“. Насамарени грађани ће тај план видети тек након оваквих снимака.
Jezivo nasilje NATO opozicije! Barjakom sa zastavom razbijaju skupštinu, spremili i dinamit, traže i suzavac

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Алексић позвао народ да упадне у Скупштину, а он се сакрио из угла: Чува га и обезбеђење! Страшно насиље НАТО опозиције се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.