Никад више српских судија на ФИФА листи

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Dec.2023, 12:12

Никад више српских судија на ФИФА листи

Лепа вест нам долази из седишта ФИФА у вези српских судија. Фото: Wikimedia Commons/Juerg.hug Из међународне фудбалске асоцијације ситгао је податак да ће у наредној години чак 36 српских судија бити под знаком ФИФА. Ово је прави рекорд када су у питању број судија из Србија које имају знак >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ФИФА на свом дресу.
Ту су сем мушких фудбалских судија урачунате и женске судије, као и судије које деле правду на фудбал утакмицама и на мечевима фудбала на песку.
Ново име на мапи женских судија је Милица Миловановић којиа је имала успешну јесен на домаћим теренима, која ће заједно са Јеленом Цветковић, Јеленом Међедовић и Марином Живковић. Што се тиче ВАР судија и ту је Србија имала напредак, па ће тако Лазар Лукић који је до сада судио на терену, у наредној години ће бити у ВАР соби.
И када се ради о футсала где се на новом месту нашла Јасмина Мицкоска, сем ње у овом спорту правду ће моћи да деле и Петар Радојчић, Никола Рабреновић, Оливер Николић и Срђан Михајловић.
На „А“ листи, уз најбоље котираног Срђана Јовановића, налазе се Ненад Минаковић, Новак Симовић, Милош Милановић, Павле Илић и Данило Николић. Места на „Б“ листи заузели су Урош Стојковић, Милан Михајловић, Никола Ђоровић, Милош Симовић, Бојан Бановић, Милан Шутуловић, Слободан Павловић, Никола Боровић, Атила Хармат и Милан Пашајлић. Ту је и пет дама – Ивана Јовановић, Александра Стојанац, Александра Костић, Андреа Милошевић и Маријан Рајовић.
Zvezda dočekuje Split u Železniku

Jokić briljirao – na pragu novog tripl-dabla bez izgubljene lopte

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Никад више српских судија на ФИФА листи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.