Спајић: Борба против шверца цигарета од суштинске важности

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Dec.2023, 09:53

Спајић: Борба против шверца цигарета од суштинске важности

Сваки шверц нагриза државу и зато је борба против шверца цигарета, осим што је и формална обавеза према ЕУ, од суштинске важности за успостављање правне државе и поверења у институције система, поручио је црногорски премијер Милојко Спајић поводом заплене цигарета вредних >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << више од 1,6 милиона евра од стране службеника Управе прихода и царина Црне Горе. Фото: Танјуг/AP Photo/Risto Bozovic Он је на друштвеној мрежи X синоћ написао да је борба против организованог криминала и корупције у Црној Гори „апсолутни предуслов здраве економије, већих плата, пензија и бољег стандарда“.
Службеници Управе прихода и царина (УПЦ) Црне Горе запленили су у петак у Слободној зони Луке Бар 1.188 пакета цигарета, односно око 594.000 паклица, у укупној вредности већој од милион и 600 хиљада евра, пренеле су Вијести позивајући се на информације из УПЦ.
Како се наводи, све цигарете биле су без акцизних маркица и биле су допремљене у контејнеру из Уједињених Арапских Емирата.
Mandić: U Beogradu sam bio sa prijateljima, najviše volim Crnu Goru ali volim i Srbiju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Спајић: Борба против шверца цигарета од суштинске важности се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.