Јовановићу уручена награда за развој информационо-комуникационих технологија

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Dec.2023, 09:44

Јовановићу уручена награда за развој информационо-комуникационих технологија

Награда портала за право и привреду, LAWLife, за развој информационо-комуникационих технологија додељена је министру информисања и телекомуникација Михаилу Јовановићу. Фото: Танјуг/Јадранка Илић Јовановић је навео да је за успех информационо-комуникационих технологија у Србији >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << заслужна идеја и визија председнице Владе Србије Ане Брнабић.
„Брнабић је 2017. године донела одлуку да дигитализација буде један од приоритета Владе Србије. Са друге стране, награда је заслуга свих министара у Влади који су у својим ресорима много урадили да се спроведу пројекти дигитализације“, изјавио је Јовановић за Танјуг.
Министар је навео да су грађани и привреда прихватили дигиталну трансформацију и електронске услуге. „Они су искористили прилику да кроз електронску управу реформишемо јавну управу у ефикасан сервис грађана. Сигуран сам да ће у наредној Влади бити прилике за још веће и боље успехе у дигитализацији и већи напредак информационо-комуникационих технологија и за даље позиционирање Србије као технолошког лидера у региону“, истакао је Јовановић.
Награду за допринос унапређењу привредне сарадње Србије и других земаља добио је министар трговине Томислав Момировић, награду за допринос у спорту добио је селектор српске репрезентације у фудбалу Драган Стојковић Пикси, док је Привредна комора Србије добила награду за институцију од националног значаја.
RATEL: Telekom Srbija ostvario najbolji rezultat od svih operatera u Srbiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јовановићу уручена награда за развој информационо-комуникационих технологија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.