На појединим путевима има расквашеног снега, потребан опрез у вожњи

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Dec.2023, 09:41

На појединим путевима има расквашеног снега, потребан опрез у вожњи

Коловози су влажни у нижим пределима, снега има местимично у расквашеном стању до 5 центиметара на појединим путевима на територији Ивањице, Крушевца, Ниша, Новог Пазара и Врања, па се препоручује опрезна вожња, саопштило је данас ЈП „Путеви Србије“. Фото: WikimediaComonns/Roger A Smith Због >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << најављених ниских температура у јутарњим и вечерњим сатима постоји могућност појаве местимичне поледице, поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина и клисура, као и на путним објектима.
Забрана за шлепере и камионе са приколицом на снази је на следећим путним правцима:
II А-210 Јошаничка Бања – Копаоник,
II А-199 Нови Пазар – Дежева – Шароње – Одвраћеница,
II А-210 Копаоник – Рудница,
II А-211 Копаоник – Јарам и
II А-198 Рашка – Кути – Одвраћеница.
ЈП „Путеви Србије“ саветује возачима да без зимске опреме и ланаца не крећу на пут и апелује да возачи прилагоде брзину кретања условима на путу.
Danas prepodne kiša, popodne prestanak padavina, najviše do 12 stepeni

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На појединим путевима има расквашеног снега, потребан опрез у вожњи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.