Путин: САД и Европа да престану да се глупирају и чекају пропаст Русије

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Dec.2023, 16:57

Путин: САД и Европа да престану да се глупирају и чекају пропаст Русије

Руски председник Владимир Путин изјавио је данас да Русија не затвара врата САД и Европи и поручио да је време да те земље „престану да се глупирају“ и чекају пропаст Русије. Фото: Танјуг/AP/Mikhail Klimentyev „Желео бих да напоменем да се ми не затварамо од америчког континента, од Северне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Америке, од САД и Канаде, не затварамо се од европских држава.
Они, САД и Европа, требало би да престану да се глупирају и престану да чекају да пропаднемо“, рекао је Путин на седници руског Савета за стратешки развој и националне пројекте.
Он је оценио да је „свима постало јасно“ да, ако западне земље желе да имају користи од сарадње са Русијом, то могу и да ураде, преноси ТАСС.
„Ми их не одгурујемо, али је то њихова ствар и њихова одлука“, рекао је Путин.
Путин је казао да САД и Европа сами морају да размисле шта је њихов мотив, односно да ли су то нека „пролазна разматрања уништења Русије“ или интереси њихових земаља и народа.
„Али, понављам, то је њихова ствар“, закључио је Путин.
Peking upozorava Manilu da ne napravi „pogrešnu procenu“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин: САД и Европа да престану да се глупирају и чекају пропаст Русије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.