Терзић: Нисмо испунили циљеве и извињавам се, одлазим кад не будемо шампиони

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Dec.2023, 14:46

Терзић: Нисмо испунили циљеве и извињавам се, одлазим кад не будемо шампиони

Нисмо испунили циљеве које смо сами зацртали и желим да се извиним најширој звездашкој јавности. И ми смо у клубу очекивали више и епилог свега је споразумни раскид сарадње са Бараком Бахаром, рекао је данас генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић. Фото: Танјуг/Страхиња >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Аћимовић „То је тако у фудбалу. Уговор је јасан, био је потписан на три године. Бахар има своју плату, имаће право да прима плату док не нађе нови посао, али није човек који жели да узме паре које није зарадио. Убрзо ће наћи клуб и тада ће престати обавеза Звезде да га плаћа. Најважније од свега је да се растајемо као пријатељи“, истакао је Терзић на конференцији за медије.
Он је потом потврдио да је извесно да је близу договор са Владаном Милојевићем.
„Зато сам данас пред вама овде је желим да сутра имамо свечарски карактер и причамо о будућности. Моја одговорност је највећа, преузимам кривицу и први пут кад не будемо шампиони поднећу оставку, али исто тако све заслуге приписујем себи. Многи су заборавили где смо били 2014. године“, поручио је Терзић.
Zvezda i Vladan Milojević postigli dogovor, promocija u petak

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Терзић: Нисмо испунили циљеве и извињавам се, одлазим кад не будемо шампиони се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.