Клоп критиковао навијаче Ливерпула: Нисам задовољан атмосфером на трибинама

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Dec.2023, 12:32

Клоп критиковао навијаче Ливерпула: Нисам задовољан атмосфером на трибинама

Менаџер фудбалског клуба Ливерпул Јирген Клоп критиковао је навијаче свог тима због лоше атмосфере коју су направили на Енфилду током четвртфиналне утакмице Лига купа против Вест Хема, преноси Скај спортс. Фото: Танјуг/AP Photo/Jon Super Фудбалери Ливерпула су се синоћ пласирали у >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << полуфинале Лига купа, пошто су на свом терену савладали Вест Хем резултатом 5:1.
Утакмици је присуствовало 57.332 навијача, пошто је проширена трибина Енфилд роуд стенда.
„Морам да кажем, када су у првом полувремену момци играли изузетно, нисам био задовољан атмосфером на трибинама. Не питам људе, шта желимо? Променили смо много ствари, доминирали смо против Вест Хема као луди. Пропустили смо неке шансе. Да сам ја био на трибинима, био бих наоштрен, хиљаду одсто. Не знам да ли је прошла утакмица против Манчестер јунајтеда била толико лоша да морамо да се извињавамо што их нисмо разбили“, рекао је Клоп.
Ливерпул ће у суботу дочекати екипу Арсенала у 18. колу Премијер лиге.
„Потребан нам је Енфилд у суботу. Арсенал није играо ове недеље, припремају се за утакмицу и сви који знају понешто о њима, знају да ће бити спремни. Треба нам наоштрен Енфилд од прве секунде. Потребан нам је Енфилд на прстима. Ако је то превише фудбала у децембру, не знам. Жао ми је што морамо да играмо. Али ако ниси у правој форми, дај своју улазницу неком другом“, истакао је Клоп.
Zvezda i Vladan Milojević postigli dogovor, promocija u petak

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Клоп критиковао навијаче Ливерпула: Нисам задовољан атмосфером на трибинама се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.