Кошаркаши Партизана вечерас у Мадриду против Реала

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Dec.2023, 09:47

Кошаркаши Партизана вечерас у Мадриду против Реала

Кошаркаши Партизана играће вечерас од 20.45 сати у Мадриду против Реала, у 16. колу Евролиге. Фото: Танјуг/Немања Јовановић Реал је у уторак у Београду савладао Црвену звезду са 72:58, док је Партизан у гостима надиграо Валенсију са 72:67.
Реал је први на табели Евролиге са 14 победа >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и једним поразом, а Партизан је четврти са девет тријумфа и шест пораза.
Тренер кошаркаша Реала Ћус Матео изјавио је да његов тим очекује тежак меч против Партизана и истакао да су „црно-бели“ много напредовали у игри у односу на почетак сезоне. „Партизан је тренутно у одличној форми, са кошаркашима који играју на високом нивоу. Као тим заиста играју добро. Они су тим који игра веома интелигентно и перфектно чита све ситуације које им доносе предност на терену. Партизан је последњих неколико утакмица сјајно разрадио много тактичких опција“, рекао је Матео, пренео је званични сајт клуба.
Sferopulos: Naš cilj je da svi zajedno budemo spremni da se borimo za pobedu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Партизана вечерас у Мадриду против Реала се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.