Veliki Brat
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

BIVŠA MANEKENKA TRI MESECA ŽIVELA U PODRUMU Amputirane su joj dojka i noga, a zbog bolesti IMALA JE 39 KILOGRAMA, sećate li se Tanje iz Velikog brata?

Bivša učesnica rijalitija "Veliki brat" Tatjana Jovančević prošla je kroz težak životni period. budući da je njeno zdravlje bilo ugroženo, a život joj "visio na koncu".

Izvor: Blic, 17.Feb.2024, 17:44

Detaljnije >>

ZBOG NEUZVRAĆENE LJUBAVI SE UGOJILA 10 KILOGRAMA Dragana Vranješ iz Velikog brata rodila je troje dece, a evo kako danas izgleda

Dragana Vranješ bila je takmičarka prvog rijaliti šou programa na našim prostorima, a njeno učešće u Velikom bratu ostalo je upamćeno sve do današnjeg dana.

Izvor: Blic, 17.Feb.2024

Detaljnije >>

Pamte ga po RASKALAŠNOM PONAŠANJU U VELIKOM BRATU, a danas radi sa NAJVEĆIM ZVEZDAMA: Promenio je život iz korena...

Pamte ga po RASKALAŠNOM PONAŠANJU U VELIKOM BRATU, a danas radi sa NAJVEĆIM ZVEZDAMA: Promenio je život iz korena...

Mnogi se ne pokažu pred kamerama onako kako bi želeli, dok je nekima rijaliti promenio budućnost.. Jedan od najslobodnijih rijaliti učesnika, Vladimir Arsić Arsa, 2009. godine, odneo je pobedu u rijaliti šou program “Veliki Brat“. On je tada bio jedan od najistaknutijih rijaliti učesnika, o njemu se mnogo pisalo, pa ga mnogi po tom učešću i dan danas pamte, te stoga je i odneo novčanu nagradu od 100. 000 evra. U svom učešću u rijalitiju,...

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 19:47

Detaljnije >>

Ostala sam bez noge i jedne dojke zbog SOLARIJUMA Tanja iz Velikog brata obolela od teškog oblika raka, sunčala se stalno!

"Ostala sam bez noge i jedne dojke zbog SOLARIJUMA" Tanja iz Velikog brata obolela od teškog oblika raka, sunčala se stalno!

Jovančevićeva je ispričala kako je obolela od kancera, te kako izgleda njena borba koja traje već godinama.. Tatjanu Jovančević domaća javnost je upoznala pre više godina kada je učestvovala u "Velikom bratu", a još tada je javno podelila svoju životnu priču koja je, više nego potresna. Tanja je prošla kroz izuzetno težak životni period kada joj je u mladosti amputirana noga, a pre skoro tri godine joj je nažalost odstranjena i jedna dojka. -...

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 11:15

Detaljnije >>

ISPLIVAO UZNEMIRUJUĆI SNIMAK SESTRE KOJA DAVI BRATA NA NJIVI: Stezala mu vrat dvadeset minuta, nije popustila stisak iako su je bolele ruke (VIDEO)

ISPLIVAO UZNEMIRUJUĆI SNIMAK SESTRE KOJA DAVI BRATA NA NJIVI: Stezala mu vrat dvadeset minuta, nije popustila stisak iako su je bolele ruke (VIDEO)

Sada joj preti kazna od 25 godina zatvora.. Jeziva scena zabeležena je na zapadu Rumunije pored puta koji povezuje opštine Santandrej i Veliki Varadin. Na snimku se vide brat i sestra koji šetaju biciklističkom stazom. Muškarca se otežano kreće jer je prema navodima loklanih medija bio pod dejstvom alkohola. Vidi se i da nosi flašu koju u jednom trenutku stavlja na asfalt i pali cigaretu. Žena je u jednom momentu izvadila konopac iz džepa i stegla brata...

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 23:11

Detaljnije >>

OTVORILA SAM OČI DOK SU MI AMPUTIRALI NOGU Bolna i traumatična ispovest Tanje iz Velikog brata ledi krv u žilama

"OTVORILA SAM OČI DOK SU MI AMPUTIRALI NOGU" Bolna i traumatična ispovest Tanje iz "Velikog brata" ledi krv u žilama

Život je nije mazio, još tokom tinejdžerskih dana prošla je golgotu.. Učesnica prvog rijaliti programa na našim prostorima, "Veliki brat", Tatjana Jovančević, prošla je kroz izuzetno težak životni period kada joj je u mladosti amputirana noga, a pre dve godine joj je nažalost odstranjena i jedna dojka. Ona se dugi niz godina nije medijski eksponirala, a sada je odlučila da podeli svoju tešku životnu priču s javnošću. - Odlazim na...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2024, 20:10

Detaljnije >>

NESREĆNO JE BIO ZALJUBLJEN U VODITELJKU Nakon rijalitija je nestao iz javnosti, a danas je NEPREPOZNATLJIV

Živan Janićijević, nekadašnji učesnik Velikog brata, bio je prepoznatljiv po nadimku Burek, a nakon izlaska iz rijalitija više se nije pojavljivao u javnosti.

Izvor: Blic, 08.Feb.2024, 16:30

Detaljnije >>