Veliki Brat
Stranica: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strah me je, moram sve ponovo Tanja iz Velikog brata  u NOVOJ borbi za život, objavila tužnu vest

"Strah me je, moram sve ponovo" Tanja iz "Velikog brata" u NOVOJ borbi za život, objavila tužnu vest

Život pun teških dešavanja, ali je svaki put uspela da pobedi.. Tatjana Jovančević, ili kako je široj javnosti poznatija kao Tanja iz "Velikog brata", ima izuzetno težak i turbulentan život, o čemu se već dosta zna. Tanja je još tokom učešća u prvom rijalitiju na ovim prostorima otkrila da joj je u mladosti otkriven rak, zbog čega su lekari morali da joj amputiraju nogu. Jovančevićeva je nedavno gostovala u emisiji "Nije sve tako crno" autora...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 14:08

Detaljnije >>

RIJALITI UČESNICI ODSTRANILI DOJKU I NOGU Sada su se promene pojavile i na drugoj, čeka nalaze: "Neki ponižavaju moju muku"

Bivša učesnica rijaliti programa "Veliki brat", Tatjana Tanja Jovančević drugi put se bori sa opakom bolešću.

Izvor: Blic, 01.Mar.2024

Detaljnije >>

GODINAMA JE NEMA NA TV-U Ena Popov volela je Marka Miljkovića, posle rijalitija bila je voditeljka, pa se povukla - sad se pojavila u javnosti i izgleda NIKAD BOLJE (FOTO)

Ena Popov se proslavila učešćem u "Velikom bratu" i vezom sa rijaliti učesnikom Markom Miljkovićem, a nakon toga je vodila par emisija na malim ekranima, što je bilo zapaženo.

Izvor: Blic, 28.Feb.2024, 23:52

Detaljnije >>

VODITELJKA SE UDALA I ODSELILA DALEKO OD SRBIJE Nekad je bila u rijalitiju, a danas joj je život potpuno drugačiji: "Ponosna sam na svoju biografiju"

Javnost je Jelenu Žeželj, sada Seležan, upoznala 2008. godine kao učesnicu "Velikog brata". Jelena je tada svojim atraktivnim izgledom odmah pobrala brojne simpatije.

Izvor: Blic, 28.Feb.2024

Detaljnije >>

MUŠKARCI SU LUDELI ZA NJOM U VELIKOM BRATU Jelena je danas majka i izgleda još bolje

MUŠKARCI SU LUDELI ZA NJOM U VELIKOM BRATU Jelena je danas majka i izgleda još bolje

Prvi srpski rijaliti šou program mnogi još uvek pamte.. Neki od učesnika promenili su svoj fizički izgled, ali jedna učesnica kao da je popila "eliksir mladosti" iz popularnih filmova, te je posle 13 godina - ista kao i u rijalitiju. U pitanju je Jelena Provči iz Novog Sada. Jelena je učestvovala 2006. u "Velikom bratu" zajedno sa Mikijem Đuričićem, Markom Miljkovićem i Enom Popov. Neki od gledala nisu simpatisali Jelenu, jer su...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 08:04

Detaljnije >>

STEFANI IZ VELIKOG BRATA DANAS JE ĆELAVA Imala je intimne odnose pred kamerama, a bila je sa ovim frajerom

Kontroverzna Stefani Banić iz Splita bila je jedna od najinteresantnijih učesnica Velikog brata, budući da je svojim izjavama, ali i ponašanjem, brojne gledaoce šokirala iz dana u dan.

Izvor: Blic, 17.Feb.2024, 18:21

Detaljnije >>