Zrenjaninci se o vakcinaciji mogu informisati putem kol centra Gradske uprave

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jan.2021, 14:00

Zrenjaninci se o vakcinaciji mogu informisati putem kol centra Gradske uprave

Građani Zrenjanina zainteresovani za vakcinisanje protiv virusa COVID-19, mogu se o tome informisati i putem kol centra Gradske uprave, objavljeno je na sajtu Grada.

Kako se navodi, od juče građani Srbije, popunjavanjem upitnika na Portalu eUprava, mogu iskazati interesovanje za vakcinisanje protiv COVID-19.

Popunjavanjem upitnika i slanjem zahteva ne daje se saglasnost za vakcinaciju, već isključivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iskazuje interesovanje. Saglasnost za vakcinaciju je dokument koji se potpisuje kod lekara i ukoliko se građani odluče da se vakcinišu, taj dokument će tamo potpisati.

Kako bi omogućili svima koji nisu u mogućnosti, ili im je to komplikovano, da na ovakav način iskažu interesovanje za vakcinisanje, zaposleni u Gradskoj upravi će, nakon telefonskog poziva, to učiniti u njihovo ime. Pretpostavka je da mnogi stariji sugrađani, koji pripadaju rizičnoj kategoriji stanovništva, ne koriste Internet i ne snalaze se u elektronskim prijavama ili nemaju pomoć u tome, pa je najjednostavnija mogućnost da se jave telefonom, stoji u obaveštenju Gradske uprave.

Brojevi kol centra Gradske uprave su 066/866 0591 i 066/866 0600, a u funkciji su radnim danima od 7 do 15 časova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.