Izvor: Danas, 09.Jul.2023, 08:03

Za zabranu HAARP-a i Bake Praseta: Najinteresantnije peticije pokretane u Srbiji

Pored peticija koje su se ticale bitnih društvenih problema, kao što su one za ukidanje rijaliti programa, smenu ministra Martinovića i sprečavanje rušenja Sajma, građani Srbije su pokretali i neke peticije koje ne deluju baš racionalno poput onih za ukidanje HAARP-a u Srbiji i ukidanje obavezne vakcinacije.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Za zabranu HAARP-a i Bake Praseta: Najinteresantnije peticije pokretane u Srbiji

Izvor: Piplmetar.rs, 09.Jul.2023

Željko Bošnjakovićdanas 08:03. . Foto: Shutterstock/Nenad Nedomacki. Pored peticija koje su se ticale bitnih društvenih problema, kao što su peticije za ukidanje rijaliti programa, smenu ministra Martinovića i sprečavanje rušenja Sajma, građani Srbije su pokretali i neke peticije koje ne...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.