ZNA SE RED: Bundesligaši ne žele preko reda da uzmu vakcinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2021, 13:14

ZNA SE RED: Bundesligaši ne žele preko reda da uzmu vakcinu

Gest vredan pažnje.

Nemačka fudbalska Bundesliga ne želi kod vakcinacije protiv koron virus da ima povlašćen tretman.

- Mi ćemo uzorno stati u red i čekati - poručuje menadžer Kelna Horst Heldt.

Deset bodova deli Milan i Juventus na tabeli Serije A, pa ako Rosoneri večeras (20.45) slave u velikom derbiju na San Siru, može se reći da će praktično otpisati devetostrukog uzastopnog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šampiona iz trke za titulom. Kvota na Milan je 2,70, iks je 3,25, a dvojka na Juve 2,65. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Milan – Juventus.

- Najpre su na redu starije osobe i osobe u domovima za negu i bolnicama. Mi fudbaleri dolazimo na red negde u junu ili julu. Nećemo se gurati preko reda - ističe trener Borusije Menhengladbah Marko Roze, nekadašnji strateg Salcburga iz vremena kada je igrao protiv Crvene zvezde u plej-ofu za Ligu šampiona.

Nemačka Bundeliga ukazuje na medicinsko-higijenski koncept koji već mesecima predstavlja osnovu za odigravanje utakmica pod poznatim okolnostima.

Ujedno iz Bundeslige ističu da je tek nedavno počela vakcinacija u Nemačkoj i da su određeni jasni prioriteti u strategiji vakcinacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

FK VOJVODINA: U subotu sednica Skupštine

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jan.2021

Kao i u prethodna dva navrata, biće zatvorena za javnost i održana u skladu sa svim važećim merama Gradskog štaba za vanredne situacije Novog Sada...Redovna sednica Skupštine FK Vojvodina održaće se u subotu, devetog januara, u 11 časova u svečanoj sali FC "Vujadin Boškov" u Veterniku...Deset...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.