Vakcinisano više od 12.000 Novosađana, na Sajmu nema gužve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jan.2021, 10:21

Vakcinisano više od 12.000 Novosađana, na Sajmu nema gužve

Vakcinacija Novosađana nastavlja se na Novosadskom sajmu. Do sada je, prema navodima Doma zdravlja, vakcinisano više od 12.000 građana.

Od danas će moći da se vakcinišu isključivo građani koji su dobili poziv iz eUprave sa terminom vakcinacije, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Situacija ovog jutra je potpuno drugačija nego što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << to bilo prethodnih dana, i gužve ovog jutra na Novosadskom sajmu uopšte nema.

Na ulazu u Sajam stoji obezbeđenje i traži dokaz o zakazivanju vakcinacije u obliku SMS-a, i bez toga se ne može ući. Neophodno je prijaviti se preko portala eUprava ili kontakta 0800222334.

Ukoliko se prijavljujete putem fiksnog telefona, savet je da pozovete sa mobilnog telefona, i ostavite upravo taj kontakt, jer će vam svakako biti potrebna pomenuta poruka ili eventualno odštampan e-mail. Bez toga se ne može ući.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.