Vakcinacija stonoteniskih reprezentativaca paraplegičara u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Apr.2021, 20:08

Vakcinacija stonoteniskih reprezentativaca paraplegičara u Novom Sadu

Da je vakcinacija svakog pojedinca imperativ današnjice, kako bismo što pre stekli i razvili kolektivni imunitet, prepoznali su i mnogobrojni sportisti, među kojima i stonoteniski reprezentativci paraplegičari iz Novog Sada.

Paraolimpijci i članovi stonoteniskih klubova u Novom Sadu primili su prvu dozu Sinofarmove vakcine u sali na Spens-u, u kojoj su svakodnevno vežbali za neka od najvažnijih domaćih, evropskih i svetskih takmičenja.

Vakcinisanje u Novom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Sadu i dalje se obavlja i po principu zakazivanja na portalu e-uprave, ali i bez njega na punktu koji se nalazi u Hali 1 Novosadskog sajma, svakog dana od 8 do 20 časova.


Pogledaj vesti o: Vakcinacija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.