Vakcinacija: Student medicine koji je preminuo od malih boginja

Izvor: Danas, 04.Avg.2019, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vakcinacija: Student medicine koji je preminuo od malih boginja

BBCU Ukrajini je u poslednje dve godine došlo do skoka slučajeva morbila Sve donedavno resor lekari su bili ubeđeni da su gotovo iskorenili male boginje iz Evrope. Ali sada je ova potencijalno smrtonosna bolest u porastu zbog dramatičnog pada stopa vakcinacije. Najgore je prošla Ukrajina, koja je pogodila jedna od najgorih epidemija malih boginja na […] Članak Vakcinacija: Student medicine koji je preminuo od malih boginja se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vakcinacija: Student medicine koji je preminuo od malih boginja

Izvor: B92, 04.Avg.2019

Slučaj koji pokazuje kako je Ukrajinu pogodila jedna od najgorih epidemija malih boginja na svetu...Sve donedavno resor lekari su bili ubeđeni da su gotovo iskorenili male boginje iz Evrope. Ali sada je ova potencijalno smrtonosna bolest u porastu zbog dramatičnog pada stopa vakcinacije...Najgore...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.