Vakcinacija Sinofarm i Fajzer vakcinom bez zakazivanja u Pirotu

Izvor: JužneVesti.com, 11.Maj.2021, 11:45

Vakcinacija Sinofarm i Fajzer vakcinom bez zakazivanja u Pirotu

Bez zakazanog termina preko e-uprave Piroćanci će ove nedelje moći da se vakcinišu Sinofarm i Fajzer vakcinom, svakog dana od 8 do 19 sati na punktu za masovnu vakcinaciju na zatvorenom bazenu.

Za kinesku vakcinu nema posebnih procedura i ona se može primiti pri dolasku, dok se za imunizaciju Fajzerom građani moraju prijaviti pri dolasku na punkt, da bi se ona primila sutradan, zbog, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << kažu nadležni, specifičnosti njenog čuvanja.

Vakcinacija starije populacije u pirotskim selima Sinofarm vakcinom biće nastavljena za vikend, a na osnovu dinamike koju je napravio Dom zdravlja Pirot.

Inače, do sada je u Pirotskom okrugu vakcinisano 24.578 osoba, od kojih je 19.359 dobilo dve doze vakcine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.