Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Maj.2021, 13:58

Vakcinacija: Beogradski tržni centri i imunološki autobus

Vakcinacija u beogradskim tržnim centrima nastavlja se, kao i u autobusu GSP-a koji je preuređeni adaptiran za mobilnu vakcinaciju. Danas u podne je otvoren punkt za vakcinaciju u „Ušće“ SC i radiće do 20.00, a tako će biti i narednih dana. Na ovom punktu nije potrebno zakazivanje. Do sada je u „Ušću“ vakcinisano više od … Članak Vakcinacija: Beogradski tržni centri i imunološki autobus se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Nastavljena imunizacija u Beogradu, autobus za vakcinaciju kruži opštinama

Izvor: N1 televizija, 10.Maj.2021

Vakcinacija u Beogradu se nastavlja, a smišljaju se i različiti načini kako da se građanima sam proces primanja vakcine olakša. Jedan od njih je i autobus za vakcinaciju, koji kruži beogradskim opštinama, a danas je u Barajevu.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.